Andrea Design
Koncept

A2 atelier tilbyder en helt ny måde at købe lingeri på – vi laver eksklusivt brasiliansk lingeri efter personlige individuelle mål. Som kunde kan man selv være med til at bestemme sit eget design, stof og farve. Man kan bestemme, om der skal være dekoration med blonder eller smykker. Det er et hit at give gavekort til lingeri på denne måde, for her får kunden en oplevelse med oven i købet.
A2 atelier arbejder som et atelier. Man bestiller en tid, og garanteres dermed, at man er den eneste kunde i atelieret. I en venlig og afslappet atmosfære vil man opleve at blive sat i centrum og få en professionel vejledning udelukkende med det formål at fremstille lingeri, der kommer så tæt på kundens ønske som muligt.


Afhængig af ønsket, kan det blive nødvendigt at komme til en 2. aftale for at prøve lingeriet, inden det kan gøres færdigt. 3. gang vil den færdige vare være klar til afhentning.

Den personlige betjening og tilfredshed sættes i højsædet - derfor tilbydes også mindre tilpasninger indenfor de første 14 dage efter købet, hvis det er nødvendigt for, at lingeriet passer korrekt.